Scholing evenementen

Evenement datum: 21-11-2019 Exporteren evenement
OSAS-cursus Dag 3: Duik de diepte in

OSAS-cursus Dag 3: Duik de diepte in

Op zoek naar meer verdieping in je werk? Of meer kennis opdoen?

Dit jaar organiseren wij voor de 12e keer onze OSAS-cursus voor (OSAS)verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

Er zijn drie cursusdagen, steeds op dezelfde locatie: Van der Valk Hotel Vianen. Op dag 1 staat de basiskennis in het voetlicht, gericht op beginners. Dag 2 richt zich meer op gevorderden en gebruik in de praktijk. Op dag 3 is er een specialistisch programma voor professionals. Je kunt je voor 1, 2 of 3 dagen inschrijven.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen: voor 1 dag € 300,-, voor 2 dagen € 425,- en voor 3 dagen € 550,- (incl. BTW).

Dag 3: Duik de diepte in - 21 november 2019

  • Positietherapie Spreker: Nanny Duis, Physician Assistant long- en slaapgeneeskunde, somnologist, Amphia Ziekenhuis Breda.     
  • MRA De nieuwste mogelijkheden op het gebied van MRA. Spreker: Sjoerd Lobach, tandarts, Fick & Lobach, Tandartsenpraktijk Vught.
  • OSAS & comorbiditeiten & CSAS Overzicht maskers, het aanmeten van een masker, problemen en oplossingen. COPD, Obesitas hypoventilatie, CSAS, Cheyne Stokes. Spreker: Marieke Duiverman, Pulmonary Physician & researcher, UMCG Groningen.
  • KNO-ingrepen Therapieën voor OSAS binnen het gamma van KNO behandelingen. Spreker: Madeline Ravesloot, KNO-arts en epidemioloog, Medisch Centrum Jan van Goyen en OLVG West, Amsterdam.

Praktijkdagen

Je kunt de cursus desgewenst kosteloos uitbreiden met een praktijkdag. Je gaat dan een dag met één van onze OSAS-Consulenten mee. 

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website van Vivisol

Printen

x