Het doel van het NVLA is informatie
te verstrekken omtrent het beroep longfunctieanalist.

Waarom lid worden?

U bent leerling longfunctieanalist, net afgestudeerd of al enige jaren werkzaam als longfunctieanalist. U wilt op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen op het vakgebied longfunctie, een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het vak of andere longfunctieanalisten ontmoeten? Dat zijn allemaal goede redenen om lid te worden van de NVLA.

Wat krijg u als u lid bent?

Voor maar 60 euro per jaar (conventioneel lidmaatschap):

  • Ontvangt u 4x per jaar ons verenigingsmagazine Longkruid met vakinhoudelijke informatie, verslagen van bijeenkomsten, aankondiging van activiteiten etc.
  • Heeft u toegang tot het besloten gedeelte van de website van de NVLA, zodat u informatie over allerlei vakgerelateerde onderwerpen kunt raadplegen en ook via het forum kan netwerken met uw collega’s in Nederland en/of daarbuiten.
  • Krijgt u korting op het inschrijfgeld van cursussen en trainingen die door de NVLA georganiseerd worden. Dus het lidmaatschapsgeld heeft u zo weer terugverdiend!
  • De NVLA is aangesloten bij de vakbond Nu91, zij komt op voor onze beroepsbelangen. NVLA-leden kunnen een individueel lidmaatschap bij Nu91 afsluiten tegen gereduceerd tarief.

Met uw lidmaatschap maakt u het mogelijk voor de NVLA om meer activiteiten te organiseren en hoe meer leden hoe meer daadkracht. Samen staan we sterk!

Redenen genoeg dus om u in te schrijven als lid van de NVLA. Doe het nu, vul het inschrijfformulier in en profiteer direct van bovenstaande voordelen. Hopelijk mogen we u binnenkort verwelkomen als nieuw lid van onze enthousiaste beroepsvereniging.

NVLA-ERS combinatielidmaatschap

De ERS heeft haar lidmaatschapsstructuur gewijzigd en bieden nationale verenigingen een combinatielidmaatschap aan, tegen een zeer gereduceerd tarief, voor al hun leden. De ERS kan op deze manier nieuwe leden werven en daarmee hun achterban vergroten, op deze manier kunnen zij, ook politiek gezien, nog meer invloed uitoefenen wereldwijd. Andere verenigingen zoals de NVALT en de ARTP maken al gebruik van een dergelijk samenwerkingscontract.

Met ingang van 1 juni 2016 wil de NVLA al haar leden een ERS-NVLA combinatielidmaatschap aanbieden. Het ERS lidmaatschap zal, tegen een tarief van €20 per jaar worden aangeboden, bovenop de gebruikelijke NVLA lidmaatschapskosten. Om deze optie mogelijk te maken hebben wij als NVLA met de ERS afgesproken dat het combinatielidmaatschap automatisch voor alle leden zal gelden, als een lid geen gebruik wil maken van dit lidmaatschap zullen zij dit kenbaar moeten maken door middel van de optie ‘opt-out’ en alleen lid van de NVLA blijven. Vanaf 20 april 2016 zal deze ‘opt-out’ optie beschikbaar zijn op de NVLA website, onder de kop; ‘Mijn NVLA > mijn gegevens’.

Persoonsgegevens

Soort lidmaatschap