Laatste nieuwsberichten

ALV 24-03-2023

ALV 24-03-2023

De jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Longfunctieanalisten heeft plaatsgevonden op vrijdag 24 maart. Dit was de eerste vergadering welke in hybridevorm gehouden werd.

Voor fysieke deelnemers was er een zaal gehuurd in het midden van Nederland, in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Voorafgaand aan de ALV was er gelegenheid om een lekker broodje te eten. De bar was ook open voor diverse warme of koude drankjes. Bij binnenkomst in de zaal ontving ieder een goodiebag (dankjewel J).

De ALV begon zodra iedereen een plek gevonden had en de verbinding met de digitale deelnemers tot stand gekomen was. Dit was de laatste vergadering voor Mady Los als voorzitster en Joost Admiraal als secretaris.

De vergadering verliep gemoedelijk. Er waren ook enkele stemmomenten opgenomen. Voor anonimiteit verliep dit digitaal zodat alle aanwezigen, fysiek en digitaal, konden stemmen.

Halverwege is het stokje overgenomen door Anita Jansen als nieuwe voorzitster en Sander Bol als nieuwe secretaris. Hun enthousiasme heeft hopelijk aanstekelijk gewerkt voor een jaar met nieuwe frisse ideeën.

Op de website zijn de notulen te vinden en alle jaarverslagen terug te lezen, klik hier.

Door Karen de Vreede

Printen
Please login or register to post comments.