Laatste nieuwsberichten

Woordje van ...

Woordje van ...

Woordje van ...

Ja, in dit geval de voorzitter. Wat ben ik trots dat ik dat mag schrijven en jullie allen de aankomende jaren mag vertegenwoordigen als voorzitter van de NVLA. Afgelopen ALV heb ik als indrukwekkend ervaren. De hoge opkomst, mede mogelijk gemaakt door de hybride aard van de bijeenkomst, betekent dat we een actieve vereniging zijn. De ALV werd zeer professioneel ondersteund door Show Rental, die alle audiovisuele taken uit onze handen heeft genomen. Als je dan ‘s morgens vroeg bij binnenkomst alle kabels, microfoons, camera’s en ondersteunend personeel ziet, begint het toch wel wat te kriebelen.

De dag begon met een bedank- en koffiemomentje voor alle commissieleden. Het was fijn om bij alle namen nu ook gezichten te kunnen plaatsen. Ik heb leuke gesprekken gehad met vele van jullie en kijk uit naar een fijne samenwerking. Nogmaals dank voor jullie inzet voor de NVLA. Voor de commissieleden die niet aanwezig waren, het bedankje is onderweg naar jullie!!

Tijdens de ALV heb ik mogen voelen dat, al zijn we met drie bestuursleden in 2023, we kunnen verwachten dat er leden zijn die projectmatig willen helpen. Een mooi voorbeeld hiervan was de spontane aanmelding tijdens de ALV van Jacqueline, Bernadette en Maria voor het behouden van het contact met de LAN, ter ondersteuning van het bestuur. Ik hoop op meer van dit soort initiatieven. Om op die manier in de toekomst, als voorzitter en als bestuur van de NVLA, met vele van jullie te mogen samenwerken. Verder wil ik uitdragen dat het bestuur laagdrempelig benaderbaar is voor informatie, vragen en opmerkingen. 

Via deze weg wil ik Mady en Joost nogmaals bedanken voor hun jarenlange inzet binnen het bestuur van de NVLA. Als algemeen bestuurslid heb ik gezien hoeveel werk zij hebben verzet voor de vereniging en gelukkig nog blijven doen in een andere rol binnen de visitatie commissie. Het afgelopen jaar hebben Mady en Joost, maar ook Lianne en Sander, extra tijd gestoken om mij wegwijs te maken binnen de processtromen en taken van een voorzitter. Dank je wel voor al jullie geduld met mij.

Ze zeggen wel “Big shoes to fill”. Ik heb geen idee hoe groot ze daadwerkelijk zijn, maar met mijn benoeming tot voorzitter ga ik op mijn manier proberen deze schoenen zo goed mogelijk te vullen. 

Anita Jansen
Voorzitter NVLA

Printen
Please login or register to post comments.