Kadertraining 2018

De datum en het onderwerp voor de NVLA Kadertraining 2018 zijn bekend!

“Dynamische hyperinflatie bij inspanning en recente wereldwijde longfunctie richtlijnen”

Van woensdag 13 juni tot vrijdag 15 juni 2018.

Programma

Tijdens de 3-daagse training volgt u een programma van seminars afgewisseld met workshops waarbij u zelf aan de slag gaat.

Het programma vind u hier.

Kosten

NVLA leden: €625,-
Niet leden: €725,-

Bij annulering van een meerdaagse cursus wordt er €50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Accreditatie

Voor deze scholing is accreditatie aangevraagd. Kabiz geregistreerde leden ontvangen 16 punten bij deelname aan deze NVLA Kadertraining.

Inschrijven

Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. Leden hebben tot 1 mei voorrang bij inschrijving op niet-leden. Niet-leden horen na 1 mei of zij zijn verzekerd van een plekje.

Geef op het inschrijvingsformulier ook aan of je van het station gehaald/gebracht wilt worden, eventuele dieetwensen en of je de laatste dag mee wilt lunchen of kiest voor eerder vertrekken met een lunchpakket.

Inschrijven kan, vanaf heden, middels het opsturen van dit volledig ingevulde formulier naar nvla@walstreet.nl en het genoemde inschrijfgeld over te maken of door het afgeven van een eenmalige automatische incasso. Na inschrijving en betaling ontvangt u per e-mail een bevestiging van deelname en een factuur van de betaling. Inschrijvingen vinden plaats op naam van een lid en niet op naam van het ziekenhuis en op volgorde van aanmelding. Leden van de NVLA hebben voorrang op niet leden. De factuur die u éénmalig ontvangt zal op persoon afgegeven worden.

Bij afmelden na 13 -5-2018 volgt geen restitutie van het inschrijfgeld en zal bij automatische incasso het inschrijfgeld ook geïncasseerd worden. U kunt
wel een vervanger sturen. Bij annulering van een meerdaagse cursus wordt er €50,- administratiekosten in rekening gebracht.

Details
Docent diverse, zie programma
Datum woensdag 13 juni 2018
Locatie Rolduc
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Tijd Hele dag
Kosten NVLA leden: €625,- // Niet leden: €725,-
Accreditatiepunten 16
Geen reacties
Top